Εκδήλωση για Μαθητές, Αθήνα, 27/4/2018

Εκτυπώσιμη μορφή

 

Ο Ο.Α.Σ.Π. συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στις 27 Απριλίου του 2017 από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και τα εκπαιδευτήρια «Ελληνογερμανική Αγωγή» με θέμα: «Σεισμοί: Το σχολείο κάνει τη διαφορά», στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Athens Science Festival υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
O Γενικός Διευθυντής του Ο.Α.Σ.Π. Νικήτας Παπαδόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό. Επίσης παρουσιάστηκαν οι εκπαιδευτικές δράσεις του Ο.Α.Σ.Π. από τον Πρόεδρο της Μόνιμης Επιστημονικής Επιτροπής Εκτίμησης Σεισμικής Επικινδυνότητας και Αξιολόγησης Σεισμικού Κινδύνου του Ο.Α.Σ.Π. Ομοτ. Καθ. Κωνσταντίνο Μακρόπουλο και την Δρ Ασημίνα Κούρου, Προιστ. του Τμήματος Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης του Ο.Α.Σ.Π.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε βράβευση των σχολικών μονάδων που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Φτιάξε τον δικό σου σεισμογράφο».

Powered by Mobics Ltd