Επιμορφωτικό Πρόγραμμα εθελοντισμού 7-11/2/2010

Printer-friendly version

Στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντισμού «Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους» (www.ethelontismos.gr) θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το Γ.Ε.Σ./ Διοίκηση  Υποστήριξης Βάσης/Διεύθυνση Σχεδίασης Επιχειρήσεων Ασκήσεων, σεμινάρια 100 ωρών σε θέματα διαχείρισης κινδύνων και κρίσεων για την επιμόρφωση αξιωματικών, υπαξιωματικών και οπλιτών.

Ο Ο.Α.Σ.Π., ο οποίος είναι ένας από τους φορείς που μετέχουν στο πρόγραμμα θα υλοποιήσει τετραήμερο σεμινάριο σε θέματα διαχείρισης του σεισμικού κινδύνου, από τις 7 έως τις 11/2/2011 στο Στρατόπεδο «Ζορμπά» στο Γουδί.

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης Θρησκευμάτων έχει σχεδιάσει και συντονίζει το πρόγραμμα αυτό από το 2001 έως σήμερα.

Στο πρόγραμμα  μετέχουν εκτός από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, τα Υπουργεία: Προστασίας του Πολίτη (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας - Γ.Γ.Π.Π., Πυροσβεστικό Σώμα, Λιμενικό Σώμα), Εθνικής Άμυνας (Κινητή Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών - Κ.Ο.Μ.Α.Κ.), Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας – Ο.Α.Σ.Π.), καθώς και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Σαμαρείτες  και η PRAKSIS.

Powered by Mobics Ltd