Συνάντηση Εργασίας, Μυτιλήνη 30/11/2011

Εκτυπώσιμη μορφή

Ο Ο.Α.Σ.Π. πραγματοποίησε στην Μυτιλήνη, έδρα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011, την προγραμματισμένη Συνάντηση Εργασίας (workshop) με στελέχη Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με θέμα: «Πολιτική Προστασία - Πρόληψη και Ετοιμότητα για τη Διαχείριση Έκτακτης Ανάγκης σε Σεισμό».
Στη Συνάντηση Εργασίας συμμετείχαν (συνολικά 35 άτομα) στελέχη Πολιτικής Προστασίας της Αυτοτελούς Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Τμ. Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου και του Γρ. Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λέσβου, εκπρόσωποι εμπλεκόμενων τοπικών φορέων του Π.Σ., της ΕΛ.ΑΣ, του ΕΚΑΒ, του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚ., μέλη εθελοντικών οργανώσεων και εκπρόσωποι της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου. Ανταλλάχθηκαν απόψεις και διευκρινίστηκαν θέματα θεσμικών αρμοδιοτήτων εμπλεκόμενων φορέων στο σχεδιασμό εκτάκτων αναγκών για σεισμό. Διατέθηκε χρόνος για εποικοδομητική συζήτηση και σχολιασμούς.
Την εκδήλωσαν κάλυψαν τοπικά ΜΜΕ και έγιναν δηλώσεις από τον κ. Μαυραντώνη, Προϊστάμενο της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Β. Αιγαίου. Τη Συνάντηση Εργασίας παρακολούθησαν οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Η. Βερβέρης και κ. Γ. Φλώρος.
Παραδόθηκε ηλεκτρονικό υλικό του Ο.Α.Σ.Π.

Πρόγραμμα Συνάντησης Εργασίας
 

Powered by Mobics Ltd