Επιμορφωτικό Σεμινάριο, Ηράκλειο Κρήτης 25-27/06/2012

Εκτυπώσιμη μορφή

Στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντισμού «Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους» (www.ethelontismos.gr) πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό σεμινάριο από τον Ο.Α.Σ.Π. στην αίθουσα "Ανδρόγεω" στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 25-27/6/2012.
 
Κατά τη διάρκεια του τριήμερου αυτού σεμιναρίου, ο Ο.Α.Σ.Π., ο οποίος είναι ένας από τους φορείς που μετέχουν στο πρόγραμμα, επιμόρφωσε τους συμμετέχοντες σε θέματα διαχείρισης του σεισμικού κινδύνου. Την τρίτη ημέρα του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε άσκηση ετοιμότητας - εκκένωσης της αίθουσας «Ανδρόγεω», όπου και πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο.
 
Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων έχει σχεδιάσει και συντονίζει το 100 ωρών πρόγραμμα αυτό από το 2001 έως σήμερα. Στο πρόγραμμα μετέχουν εκτός από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, τα Υπουργεία: Προστασίας του Πολίτη (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας - Γ.Γ.Π.Π., Πυροσβεστικό Σώμα, Λιμενικό Σώμα), Εθνικής Άμυνας (Κινητή Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών - Κ.Ο.Μ.Α.Κ.), Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας – Ο.Α.Σ.Π.), καθώς και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Σαμαρείτες και η PRAKSIS.
 
 
Πρόγραμμα

Powered by Mobics Ltd