Επιμορφωτικά Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς στη Λέσβο (3-4/10/2012)

Εκτυπώσιμη μορφή

Στο πλαίσιο της επιμόρφωσης της εκπαιδευτικής κοινότητας σε θέματα σχετικά με το σεισμό και τα μέτρα προστασίας, διοργανώθηκαν από το Τμήμα Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης του Ο.Α.Σ.Π., σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, δύο επιμορφωτικά Σεμινάρια με θέμα: «Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων» στη Λέσβο.

Το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής και το παρακολούθησαν 40 περίπου Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εκπαιδευτικοί που έχουν οριστεί ως υπεύθυνοι για τη σύνταξη των Σχολικών Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης. Χαιρετισμό απηύθυνε η κα Σταυρούλα Λυκιαρδοπούλου, Προϊσταμένη Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου.

Το δεύτερο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη, και το παρακολούθησαν 90 περίπου Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εκπαιδευτικοί που έχουν οριστεί ως υπεύθυνοι για τη σύνταξη των Σχολικών Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Σπιλάνης, η κα Μυρσίνη Βαρτή - Ματαράγκα, μέλος του Δ.Σ. του Ο.Α.Σ.Π., καθώς και ο κ. Πρόδρομος Ελευθερίου, Προϊστάμενος Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου.

Χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

 

Πρόγραμμα

Κατάλογος Δημοσιευμάτων
lesvosnews.net http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/koinonia/imerida-gia-tin-antiseismiki-prostasia-apo-ti-geniki-grammateia
emprosnet.gr http://www.emprosnet.gr/article/37977-imerida-gia-tin-antiseismiki-prostasia
Δημοκράτης http://www.dimokratis.gr/index.php?id=25763&view_option=subject
palo.gr http://www.palo.gr/cluster/articles/ekpaideush-nea/663/?clid=5768118
Δημοκράτης http://www.dimokratis.gr/index.php?id=25826&view_option=subject
palo.gr http://www.palo.gr/cluster/articles/aigaio-nea/27647/?clid=5785265

 

Powered by Mobics Ltd