Συνάντηση Εργασίας, Κοζάνη (19/10/2012)

Εκτυπώσιμη μορφή

Η Συνάντηση Εργασίας του Ο.Α.Σ.Π. με στελέχη Πολιτικής Προστασίας και άλλων Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2012, στην Αίθουσα «Αλέξανδρος» της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ) της Κοζάνης.
 
Στη Συνάντηση Εργασίας του Ο.Α.Σ.Π. συμμετείχαν στελέχη Πολιτικής Προστασίας και Προϊστάμενοι Γενικών Διευθύνσεων και Προϊστάμενους Διευθύνσεων Υπηρεσιών που εμπλέκονται στο σχεδιασμό εκτάκτων αναγκών για σεισμό, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των Περιφερειακών της ενοτήτων. Παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των περιφερειακών φορέων του Π.Σ. και της ΕΛ.ΑΣ.

Τη Συνάντηση Εργασίας χαιρέτισαν και παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, κ. Γ. Σόκουτης.
Επιστημονικά στελέχη του Ο.Α.Σ.Π. στη συνέχεια, παρουσίασαν την Αντισεισμική Πολιτική στην Ελλάδα και το ρόλο του Ο.Α.Σ.Π., τον Καλλικράτη και την Πολιτική Προστασία, τον Επιχειρησιακός Σχεδιασμός σε περίπτωση Σεισμού, τον Προσεισμικό Έλεγχο Δημοσίων Κτιρίων, την Επιλογή χώρων Καταφυγής και την Άμεση και Προσωρινή Στέγαση πληγέντων.

Η Συνάντηση Εργασίας πλαισιώθηκε από ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις, παρεμβάσεις, προτάσεις τόσο ανάμεσα στις θεματικές ενότητες από τους καθ’ ύλην αρμόδιους όσο και με εποικοδομητική συζήτηση στο τέλος. Διανεμήθηκε σε όλους ηλεκτρονικό υλικό με τη μορφή CD με τις παρουσιάσεις των στελεχών του Ο.Α.Σ.Π., τη σχετική Νομοθεσία και τα σχετικά έντυπα - εγχειρίδια του Ο.Α.Σ.Π..
 
 

 
Παρουσιάσεις - Ο.Α.Σ.Π. 

 
Δημοσιεύματα
 

 
 

Powered by Mobics Ltd