Επιμορφωτικό πρόγραμμα «Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους», Ηράκλειο Κρήτης, 23-25/4/2014

Εκτυπώσιμη μορφή

Στις 23-25/4/2014 πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό σεμινάριο από τον Ο.Α.Σ.Π. στο Ηράκλειο Κρήτης, στο πλαίσιο του διυπουργικού προγράμματος εθελοντισμού «Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους» (www.ethelontismos.gr).

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου αυτού σεμιναρίου, ο Ο.Α.Σ.Π., ο οποίος είναι ένας από τους φορείς που μετέχουν στο πρόγραμμα, επιμόρφωσε τους συμμετέχοντες σε θέματα διαχείρισης του σεισμικού κινδύνου. Την τελευταία ημέρα του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Σεισμικό Προσομοιωτή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Ηρακλείου Κρήτης και άσκηση ετοιμότητας στον Πολυχώρο του σεμιναρίου.

Το 100 ωρών αυτό πρόγραμμα υλοποιείται από το 2001 έως σήμερα, από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Στο πρόγραμμα μετέχουν επίσης τα Υπουργεία: Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας – Ο.Α.Σ.Π.), Προστασίας του Πολίτη (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας - Γ.Γ.Π.Π., Πυροσβεστικό Σώμα, Λιμενικό Σώμα), Εθνικής Άμυνας (Κινητή Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών - Κ.Ο.Μ.Α.Κ.), καθώς και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Σαμαρείτες και η PRAKSIS.

 

Πρόγραμμα εκδήλωσης.

 

 

Κατάλογος Δημοσιευμάτων
Δήμος Ηρακλείου Δήμος Ηρακλείου Σύνδεσμος

  

Powered by Mobics Ltd